Beginnerscursus Fotografie

Beginnerscursus Fotografie Fotografeer je graag en wil je nog betere en mooiere foto’s leren maken? Of heb je pas een spiegelreflexcamera gekocht en wil je er goed mee leren omgaan? Dan is deze beginnerscusus de perfecte keuze!

Tijdens de cursus zul je de mogelijkheden van je camera leren benutten. Je kunt hierbij denken aan de belichting, het scherpstellen en andere factoren die van invloed zijn op het resultaat van de foto. Belangrijke fotografische begrippen, zoals ISO-waarde, diafragma, sluitertijd, scherptediepte en witbalans, worden uitgelegd.

Naast het theoretische deel besteden we in de cursus veel aandacht aan de praktijk. Je krijgt opdrachten mee naar huis, en we gaan een aantal keren op locatie fotograferen. Je wordt dan geholpen met het vinden en instellen van de diverse camerafuncties.

Meer informatie en inschrijven

Cursus Digitale Fotobewerking

Cursus Digitale Fotobewerking Iedereen die wel eens foto’s maakt kent het: een leuke foto die net iets te donker is, een storend element in beeld, een horizon die scheef staat, kleuren die afwijken... Komt dit bekend voor? Dan is de cursus digitale beeldbewerking echt iets voor jou!

Tijdens deze cursus maak je stap voor stap kennis met de mogelijkheden van digitale fotobewerking. Je leert foto’s retoucheren en verbeteren, bijvoorbeeld door de scherpte, het contrast of de belichting aan te passen. Ook fotomontage en het werken met lagen komen aan bod.

De cursus is geschikt voor iedereen die zich bezig wil houden met digitale beeldbewerking. Amateur of professional, in deze cursus leer je alle basishandelingen die je nodig hebt.

Meer informatie en inschrijven